02 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 25°C

“bayramın Adı Barış Olsun”

“bayramın Adı Barış Olsun”
Kurban Bayramı’nın Türkiye’de yaşanan çatışmalı ortamların bir an önce sona ermesine vesile olması temennisinde bulunan Muş İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, İslam aleminin bayramını kutlayarak, "Bayramın adı barış olsun.

Kurban Bayramı’nın Türkiye’de yaşanan çatışmalı ortamların bir an önce sona ermesine vesile olması temennisinde bulunan Muş İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, İslam aleminin bayramını kutlayarak, "Bayramın adı barış olsun." dedi.

Muş İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yiğit, mesajında, bayramın toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olmasını dilerken bayramın barışa vesile olması temennisinde bulundu. Bayramların, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin yeniden kazanılmasına, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, kulluk bilincinin canlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimlerinden olduğunu kaydeden Yiğit, şunları söyledi: “Kurban Bayramı'nın insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum. Çocuklarımıza, acı ve gözyaşının değil, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir ülke bırakmak, hepimizin en büyük, en acil ve en önemli görevidir. Bayramın adı barış olsun.”
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir