1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bazlamaç'daki Halk Eğitim Kursundan Sergi
Bazlamaçdaki Halk Eğitim Kursundan Sergi

Bazlamaç'daki Halk Eğitim Kursundan Sergi

Samsun’un Terme ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen kursların yılsonu sergisi törenle vatandaşlarla buluştu.

A+A-

Samsun’un Terme ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen kursların yılsonu sergisi törenle vatandaşlarla buluştu.

Bazlamaç beldesinde açılan kursların yılsonu sergisine katılan Terme Kaymakamı Fahri Meral açılan her kursun ayrı bir yeri bulunduğunu belirterek, " Bu kurslar sayesinde bayanlarımızın sosyal iletişimini artırıyor. Kadınlarımızın kendilerini ifade etmedeki etkisi önemsenecek derecede büyük. Kurslar kendine güvenen, yaptığı işi bilen ve özgüveni tam bireylerin çıkmasına katkı sağlıyor. Kursiyerlerimize verdikleri eğitimlerden ve yaptıkları arkadaşlıklarından dolayı kurs öğreticilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurs bitirme belgesi almayı hak kazanan kursiyerlere belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildikten sonra sergi gezildi.

Sergi açılışına Terme Kaymakamı Fahri Meral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Kılıç, Bazlamaç Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Devran, İlçe Halk Eğitim Müdürü Semahat Türk, kurs öğretmenleri ve kursiyerler ile vatandaşlar katıldı
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.