18 Aralık 2025
Altın 5945.601
BIST 11336.29
Dolar 42.7266
Euro 50.2128
Sterlin 57.1721
Ankara 5°C

Bbp, Mhp'den, Büyükşehir Kanunu'na Muhalefet Etmesini İstedi

Bbp, Mhp'den, Büyükşehir Kanunu'na Muhalefet Etmesini İstedi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, MHP'lilerden, Büyükşehir Kanunu'na muhalefet etmelerini istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, MHP'lilerden, Büyükşehir Kanunu'na muhalefet etmelerini istedi.

        BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu ve Tevfik Eren ile BBP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Tüzün, MHP Genel Merkezi'ne gelerek MHP’lilerle bayramlaştı. BBP heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve MYK üyesi İsmail Hakkı Yücel karşıladı. Bayramlaşma töreninde, başta seçimler olmak üzere, 29 Ekim kutlamaları ve Büyükşehir Kanunu ile ilgili konular görüşüldü.

        Büyükşehir Kanunu'nda yapılan değişiklikleri doğru bulmadıklarını belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "Özellikle Güneydoğu bölgesindeki belediyelerimizi, teröre bulaşmış bir siyasi partiye tamamen teslim etmiş olacağız. Bu da oradaki kardeşlerimize çok ciddi zarar verecek, o bölgede sadece BDP'ye oy veren yok. Her partiye oy veren ciddi bir kitle var." dedi.

        MHP'nin, Meclis içinde olduğunu ve sesinin Meclis dışı partilerden daha sert çıkabileceğini kaydeden Gündoğdu, "BBP olarak, MHP'nin bu kanuna ciddi bir muhalefet etmenizi bekliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

BBP, MHP'den, Büyükşehir Kanunu'na muhalefet etmesini istedi

BBP, MHP'den, Büyükşehir Kanunu'na muhalefet etmesini istedi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir