1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bdp’li Tan: Demokrasi Treni Harekete Geçirilmezse Tepkiler Artar
Bdp’li Tan: Demokrasi Treni Harekete Geçirilmezse Tepkiler Artar

Bdp’li Tan: Demokrasi Treni Harekete Geçirilmezse Tepkiler Artar

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, “Başbakan’ın kendi tabiri ile tencere tava, bu kafa yine aynı kafa.

A+A-

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, “Başbakan’ın kendi tabiri ile tencere tava, bu kafa yine aynı kafa. Demokrasi treni harekete geçirilmezse içinde yaşadığımız tepkiler katlanarak büyüyecektir.” dedi.
BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aradan geçen süreye rağmen, hükümetin hiçbir adım atmadığını söyleyen Tan, “PKK silah bıraksın, yurt dışına çekilsin, yok şöyle olsun böyle olsun…Üstüne sütlü kahve getirilsin, içelim. Oyun bilmeyen gelinin yerim dar demesi gibi bahane üretmenin miladı dolmuştur. Başbakan’ın kendi tabiri ile tencere tava, bu kafa yine aynı kafa. Demokrasi treni harekete geçirilmezse içinde yaşadığımız tepkiler katlanarak büyüyecektir.” diye konuştu.
Tan bir gazetecinin, “Sırrı Süreyya Önder’in, Gezi Parkı eylemlerine katıldığı için İmralı’ya gidecek heyetten çıkartıldığı söyleniyor. Değerlendirmeniz nedir?” sorusu üzerine “Kendimin bile hala heyetten niye çıkarıldığımı bilmiyorum. Ben de çıkartıldım. Öyle bir şey söz konusu ise bu daha vahim bir hadisedir. Başbakan'ın içtiği ayranı içmeyenler de heyetten çıkarılacaksa vay halimize." ifadesini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.