13 Mart 2026
Altın 7258.29
BIST 12433.5
Dolar 44.1682
Euro 50.8252
Sterlin 58.4701
Ankara -1°C

Bebka, 60 Kadın Girişimciyi Destekleyecek

Bebka, 60 Kadın Girişimciyi Destekleyecek
Bursa'da Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) tarafından valilik ortaklığı ile hazırlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi projesine Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından mali destek sağlanacak.

Bursa'da Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) tarafından valilik ortaklığı ile hazırlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi projesine Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından mali destek sağlanacak. ETKİNDER ile BEBKA 60 kadınının girişimci olması için sözleşmeye imzaladı.

    BEBKA'da gerçekleşen imza törenine Bursa Valiliği Kadın Statüsü İl Koordinatörü Emine Yıldız, BEBKA Program Yönetim Birim Başkanı Tamer Değirmenci, ETKİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Arıkan, ETKİNDER Girişimcilik Kulübü Başkanı Seher Balık, BEBKA Uzmanı Erhan Öztürk katıldı.

    KOSGEB tarafından hibe olarak verilen 30 bin liralık desteğin alınması için ön şart olan bu eğitim, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da KOSGEB protokolü ile gerçekleşecek. Sertifikalarını alan kadınlar KOSGEB girişimcilik desteğinden istifade edecek. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir