Belediye Başkanı Sedat Sel, incelemelerde bulunarak, çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti. İlçenin Eski Zara Yolu diye bilinen Karabayır Yolu üzerinde bulunan Belediye Kademe Binası bahçesinde başlanan inşaatın, 15 gün gibi bir sürede bitirilmesi planlanıyor.
İlçede ambar binası ihtiyacı üzerinde duran Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, belediyeye ait malzemelerin kontrolünün yapılabileceği bir deponun olmadığını vurguladı. Sel, şöyle dedi:
"Belediyemize ait ne malzeme var. Kimlere ne verilmiş belli değildi. Fakat Ambar müdürlüğümüzün faaliyete geçmesi ile bu sorun ortadan kalkacaktır. Tüm malzemeler ambar müdürlüğüne teslim edilecek ve kullanılacak malzemeler yine ambar müdürlüğümüz tarafından kişiye imza karşılığında verilecektir. Böylelikle Belediyemize ait tüm malzemelerinde envanteri çıkmış olacaktır. Belediyeye ait hiçbir malzeme dışarıda kalmayacak. Hepsi depoların içerisinde olacak ve çıkışları da buradan gerçekleşecek."
Daha sonra Suşehri İtfaiye Amirliği'ni ziyaret eden Başkan Sel ve İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Özen, İtfaiye Amiri Yalçın Kırılmaz ve itfaiye çalışanları ile bir süre sohbet etti.
(CİHAN)