06 Kasım 2026
Altın 6548.58
BIST 11482.6
Dolar 50.1635
Euro 55.9538
Sterlin 66.8174
Ankara 10°C

Belediye Başkanı Seyit Torun: Ordu'nun Kanalizasyon Sorunu Kalmayacak

Belediye Başkanı Seyit Torun: Ordu'nun Kanalizasyon Sorunu Kalmayacak
Belediye Başkanı Seyit Torun, 2000 metreye ulaşarak denizde boru döşeme işlemi tamamlanan Derin Deniz Deşarjı Projesini yerinde inceledi.Belediye

Belediye Başkan Yardımcısı Ergun Alaybeyoğlu'yla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Seyit Torun, Derin Deniz Deşarjı Projesinin Ordu kenti için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Artık günümüzde kontrolsüz bir şekilde kanalizasyonların denizlere yada akarsulara bırakılması söz konusu olmamalıdır. Bu proje tamamlandığında Ordu kentinin kanalizasyonları arıtılarak denize bırakılacaktır. Bu proje inanıyorum ki ülkemizdeki bir çok belediyeye örnek olacaktır." dedi.

Başkan Torun, "Avrupa Birliği ve çevreye duyarlı fon yönetimleri, çevre kirliliğini ortadan kaldıracak ciddi projelere ekonomik anlamda kaynak sağlamaktadırlar. Kamuoyumuzun da bildiği gibi Derin Deşarjla birlikte çalışacak olan Atıksu Arıtma Tesisi de Avrupa Birliği fonlarından hibe kredisi alınarak hayata geçirilecektir. Bu Projeler tamamlandığında Ordu'nun kanalizasyonla ilgili bir sorunu kalmayacak ve sahillerimizin her bölgesinde rahatlıkla deniz girilebilecektir." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir