17 Aralık 2025
Altın 5966.48
BIST 11286.81
Dolar 42.718
Euro 50.2284
Sterlin 57.2073
Ankara 5°C

Belediye başkanına silahlı saldırı

Belediye başkanına silahlı saldırı
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralandı.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, yaptığı açıklamada, Poyraz'ın, Yusuflar Mahallesi'nde oturan teyzesine yaptığı bayram ziyareti dönüşü 13. Sokak'ta elinde av tüfeği bulunan bir kişinin silahlı saldırısına uğradığını söyledi.

Bacağından yaralanan Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Kocatepe, başkanın Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde ameliyata alındığını ifade etti.

Kocatepe, saldırıyı gerçekleştiren şahsın, bir süre önce belediyeden işten çıkarıldığı bilgisini aldıklarını kaydetti.

ZANLI YAKALANDI!!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a silahlı saldırıda bulunduğu iddia edilen zanlı, gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, gece saat 21.45 sıralarında Yusuflar Mahallesi'nde meydana gelen saldırının ardından yaya olarak kaçan şüphelinin geçen yıl belediyede işçi olarak çalışan Battal K. olduğu belirlendi. Bu üzerine zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, zanlıyı özel harekat timlerininde desteğiyle Kanuni Mahallesi'nde boş bir arazide kaçmaya çalışırken yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir