21 Ağustos 2026
Altın 7142.02
BIST 14514.82
Dolar 48.0529
Euro 56.1658
Sterlin 65.612
Ankara 27°C

Belediye Binası Önündeki Şüpheli Paket, Bomba Heyecanı Yaşattı

Belediye Binası Önündeki Şüpheli Paket, Bomba Heyecanı Yaşattı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Merter'deki Ek Hizmet Binası önüne bırakılan şüpheli paket, bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Bomba imha uzmanlarınca fünyeyle patlatılan paketten, mikser çıktı. İstanbul Büyükşehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası güvenlik görevlileri, bina önündeki çalılıklar arasında bir kutu olduğunu gördü. Kutudan bir kablonun sarktığını fark eden güvenlik görevlileri, pakete dokunmayıp polisi bilgilendirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketin çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu.

Şüpheli paketten haberdar edilen bomba imha uzman ekibi kısa sürede belediye binası önüne geldi. Özel kıyafetini giyen uzman polis, fünyeyi pakete bağlayarak patlattı. Patlatılan kutuyu inceleyen uzman ekip, içerisinde bir mutfak mikseri olduğunu gördü. Bomba uzmanı, çalılıklar arasında bulunan siyah bir poşeti de şüpheli bularak inceledi. Bu poşetin içerisinde de su hortumu olduğu belirlendi.

Polisin çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan sokak, şüpheli paketlerde herhangi bir olumsuz durumun olmadığının anlaşılması üzerine trafiğe açıldı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir