1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Belediye Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Belediye Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Belediye Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Adıyaman Belediyesi tarafından kültür faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvası personeller arası kaynaşmanın sağlanması, moral ve motivasyonun artırılma.

A+A-

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Adıyaman Belediyesi tarafından kültür faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvası personeller arası kaynaşmanın sağlanması, moral ve motivasyonun artırılması ve daha verimli hizmet üretilmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenleniyor.

Bu yıl yine Karapınar Mahallesi’nde belediyeye ait çim sahada gerçekleştirilen turnuvanın final maçında, Fen İşleri Müdürlüğü Futbol Takımı ile Zabıta Müdürlüğü Futbol Takımı karşılaşmasında, Fen İşleri Müdürlüğü Takımı turnuvada rakibini yenerek birinci sırada yeraldı.

Çekişmeli geçen final maçı sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü’ne birincilik kupası verilirken, ayrıca turnuvada 2. olan Zabıta Müdürlüğü, 3. olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve 4. olan Gelir Müdürlüğü’ne de kupa verildi.

Ayrıca müsabakalar sonunda gol kralına, en centilmen oyuncuya, en centilmen takıma, en güzel gol atana, en iyi savunma yapana, en iyi orta saha ile en iyi forvet oyuncularına madalya verildi. Ayrıca maçları idare eden hakemlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kupa törenine Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Danışmanı M. Emin Yağımlı ve Belediye Birim Müdürleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Büyükaslan, şunları söyledi:

“Belediye olarak biz büyük bir aileyiz. Her birimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Bu kardeşlik dayanışmamızı zaman zaman yapmış olduğumuz etkinliklerle daha da pekiştirmekteyiz. Geçtiğimiz cumartesi günü bir büyük aile çatısı altında Mahmut Ensari’de güzel bir piknik yaptık. 4 bin kişi civarında katılım sağlandı. Pikniğe katılanların hepsinin yüzü gülüyordu. En çok dikkatimi çeken, yağan yağmura rağmen hiç kimse dağılmadı. Aslında bu önemli bir mesajdı.

Futbol turnuvamızın gayesi daha çok personeller arası kaynaşmanın sağlanması, moral ve motivasyonun yükseltilmesidir. Bu yıl birimler arası futbol turnuvasının dokuzuncusunu yaptık. Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Tertip komitesine ve organizatörü M. Emin Yağımlı’ya, turnuva boyunca maçlarımızı idare eden İl Hakemler Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı’ya ve hakemlerimize, takımlarımızı yalnız bırakmayan tezahüratlarıyla burayı şenlendiren herkese teşekkür ediyorum. Bu güzellik, bu muhabbet, bu sevgi, bu saygı Allah’ın izniyle ilelebet devam edecektir. Bu yıl dokuzuncusunu kapattık. İnşallah gelecek yıl birimler arası futbol turnuvasında buluşmak dileğiyle. Durmak yok hep birlikte hizmete devam.”
CİHAN

Belediye Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Belediye Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.