02 Kasım 2026
Altın 6271.58
BIST 10759.56
Dolar 49.971
Euro 55.8513
Sterlin 66.5199
Ankara 10°C

Belediye Kaldırımdaki Ağacı Kesen Esnafı Affetmedi

Belediye Kaldırımdaki Ağacı Kesen Esnafı Affetmedi
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Azerbaycan Caddesi'ndeki bir esnafa, kaldırımdaki çınar ağacını kesmesi sebebiyle bin lira para cezası verdi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Azerbaycan Caddesi'ndeki bir esnafa, kaldırımdaki çınar ağacını kesmesi sebebiyle bin lira para cezası verdi.

Cadde üzerinde bir esnafın tahmini olarak 15 yaşındaki bir çınar ağacını kestiği ihbarı üzerine Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürü Bahadır Özen ve Park ve Bahçeler Müdürü Sami Doğan, olay yerine giderek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Zabıta Müdürü Bahadır Özen, ağaç kesmenin yasal olmadığını belirterek gereken cezai işlemin uygulanacağını kaydetti. Kuruduğu için kesildiği iddia edilen ağaçla ilgili olarak esnafa bin TL para cezası uygulanması kararlaştırıldı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir