17 Aralık 2025
Altın 5921.272
BIST 11348.83
Dolar 42.6764
Euro 50.1656
Sterlin 57.258
Ankara -1°C

'Belediyede savcı odası olsun'

'Belediyede savcı odası olsun'
Antalya Belediye Başkanı Akaydın, bitmeyen soruşturmalara isyan etti!...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, bitmeyen soruşturmalara isyan etti ve ekledi: "Merak ediyorum bütün sorgular CHP'li belediyeler için mi?"

CHP'li belediyelere yönelik soruşturmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de uzandı. Başkan CHP'li Mustafa Akaydın, geçtiğimiz günlerde, 'Halkkart ihalesi' ile ilgili savcıya ifade verdi. ''Alnım açık, veremeyeceğim hesabım yok'' diyerek, yaşananlara isyan eden Akaydın, siyasi baskı altında olduklarını ifade etti. İşte o sözleri:

4 soruşturma geçirdi!

Her yıl 4 kez soruşturma geçiriyoruz. 3 ayda bir belediyeye müfettişler geliyor. Bir de Sayıştay Denetçileri hep Antalya'da... Onlar da her şeyi didik didik ediyor.

Hükümet CHP'li belediyelere bir de savcı atasın. Savcı buradan çıkmasın. Her şeyi araştırsın. Suç tespit ettiğinde anında üzerine gitsin. Biz onlara da bir oda veririz.

Siyasi baskı altındayız. Kanunen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne mutlaka verilmesi gereken Konyaaltı Sahili'ni vermediler. Sarısu'yu güç bela kurtardık ve yatırım olmaması için Orman Bölge Müdürlüğü her türlü engellemeyi yaptı. Bunun başka örnekleri de var.

Savcı kendine göre görevini yapıyor. Şunu merak ediyorum. Bütün usulsüzlükler, yolsuzluklar ve sorgular CHP'li belediyeler için mi? Şöyle bir kamu ahlakı var. Vatandaşın birisi imzasız mektupla İçişleri Bakanlığı'na şikayet etse bile bakanlık hemen soruşturmacı gönderiyor. Tamam ama kaçı hakkında savcılık soruşturma açıyor?

HABERİN DEVAMI, SÖZCÜ GAZETESİ'NDE...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir