08 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 23°C

Belediyeden Ankara Caddesi Üzerindeki Sokaklarda Özel Kaldırım

Belediyeden Ankara Caddesi Üzerindeki Sokaklarda Özel Kaldırım
Gölbaşı Belediyesi, dış cephe yenileme projesinin uygulandığı Ankara Caddesi üzerindeki sokaklara yeni imaj kazandırmak için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi, dış cephe yenileme projesinin uygulandığı Ankara Caddesi üzerindeki sokaklara yeni imaj kazandırmak için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi, Ankara Caddesi üzerinde bulunan sokaklara uygulayacağı proje ile Gölbaşı’nı farklı bir imaja kavuşturacak. Proje kapsamında Ankara Caddesi boyunca ilçe merkezinde bulunan sokaklar; granit taşı, altıgen andezit taşı, damalı kare andezit taşı, ışıklı kırmızı taş ve oturma gruplarına kavuşturulacak. Proje, Ankara Caddesine çıkan sokaklarda 10 etapta oluşacak ve toplamda 707 metre uzunluğunda uygulanacak. Projenin birinci etabı ilçe merkezindeki alt geçitin önünde başladı. Buradaki çalışmalar kısa süre tamamlandıktan sonra diğer etaplara geçilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, proje ile Gölbaşı’nın merkezindeki sokakların çok yakında yeni imajına kavuşacağını bildirdi. Başkan Odabaşı, proje kapsamında kullanılan değişik türdeki andezit taşı ile de Gölbaşı’nın değeri olan andezit taşının tanıtımına büyük katkı sağlamayı hedeflediklerini açıkladı. CİHAN

Belediyeden Ankara Caddesi üzerindeki sokaklarda özel kaldırım

Belediyeden Ankara Caddesi üzerindeki sokaklarda özel kaldırım

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir