01 Ocak 2026
Altın 5965.266
BIST 11261.52
Dolar 42.9461
Euro 50.5276
Sterlin 57.9955
Ankara -4°C

Belediyeden Asfalt Müjdesi

Belediyeden Asfalt Müjdesi
Isparta şehir merkezinde, doğalgaz ve diğer kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar tekrar asfaltlanmaya başlandı.

Isparta şehir merkezinde, doğalgaz ve diğer kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar tekrar asfaltlanmaya başlandı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Fatih Mahallesi'nden başlatılan çalışmaların diğer mahallerde devam edeceğini belirterek, bu sayede Isparta’nın görünümünün değişeceğini söyledi.

Çalışmarı yerinde inceleyen Günaydın, "Yolların tamamı balıksırtı şeklinde olacak. Yağmur suyu ızgaralarının da gelişigüzel yerlere değil, belli aralıklarla caddenin kenarlarına döşenecek.

Cadde ve sokaklarımızdaki asfaltların hepsi çürümüş ve bitmiş durumda. Şehrin dokusu için ölmüş asfaltlar. Bunun için son teknoloji ile donatılmış araçları satın aldık. Araçlarımız bu çalışmaları yaparken cadde ve sokaklarımızı toz bulutu içerisinde bırakmıyor. Bu araçları belediyemize kazandırdık." dedi.

Kırmızı kot ile bütün yolların kot uygulamasını yapacaklarını ifade eden Günaydın, kot uygulamasına uymayan kaldırım ve bordür taşlarını da elden geçireceklerini belirtti. Günaydın, "Tamamen tekniğe dayanan bu çalışmayı kendi personelimizle gerçekleştireceğiz. Belediyemize kazandırmış olduğumuz tam donanımlı iş makinelerimiz sadece İstanbul ve Ankara’da hizmet veriyor. Yaptığımız bu çalışma Türkiye’de bir ilk olacak. Bu çalışma tekniğimizi şehrimizdeki bütün cadde ve sokaklarda uygulayacağız. Böylece şehrimize yeni bir görünümü oluşturacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir