30 Aralık 2025
Altın 6030.487
BIST 11220.17
Dolar 42.9409
Euro 50.5053
Sterlin 57.8241
Ankara 3°C

Belediyeden Ücretsiz Musluk Tamiri

Belediyeden Ücretsiz Musluk Tamiri
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Belde Belediyesi su kaçağını önlemek ve tasarruf sağlamak amacıyla ücretsiz musluk bakım ve onarım hizmeti veriyor.

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Belde Belediyesi, su kaçağını önlemek ve tasarruf sağlamak amacıyla ücretsiz musluk bakım ve onarım hizmeti veriyor.

Taşucu Belediyesi su sistemindeki arızalardan dolayı su israfını önlemek ve vatandaşlarında su tasarruf bilincini geliştirmeyi hedefleyen çalışma için oluşturduğu özel ekipler abonelerin evlerine giderek ücretsiz bakım ve onarım hizmeti sunmaya başladı.

Başlatılan bu örnek çalışma kapsamında şu ana kadar 508 evde arızalı musluk bakım, onarım ve montaj işlemleri gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, “Tamiri ve bakımı yapılmayan her arıza vatandaşımıza maddi kayıp olarak yansırken, aynı zamanda milli kaynaklarımızın da israf edilmesidir. Abonelerimizin bu bedeli ödememeleri adına, su kaçak ve israfının önlenmesi için evlerimizdeki su tesisat sistemi, musluk, bataryalardaki arızaların tespiti ile bakımlarının düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Oluşturduğumuz özel teknik ekibimiz ile halkımıza bu hizmeti vermeye başladık." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir