07 Ağustos 2026
Altın 6575.98
BIST 13945.18
Dolar 47.7009
Euro 55.0012
Sterlin 64.0002
Ankara 27°C

Belediyenin Yeni Yaptırdığı Kaldırımı Tahrip Ettiler

Belediyenin Yeni Yaptırdığı Kaldırımı Tahrip Ettiler
Afyonkarahisar’da 2. Dumlupınar Caddesi'nde yasağa rağmen kaldırımların üzerine araçlarını park etmek isteyen sürücüler, oturma banklarını ve betonlarını kırarak yerinden söktü.

Afyonkarahisar’da 2. Dumlupınar Caddesi'nde yasağa rağmen kaldırımların üzerine araçlarını park etmek isteyen sürücüler, oturma banklarını ve betonlarını kırarak yerinden söktü. Bu durum esnafların tepkisine neden oldu.

        Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Dumlupınar 2. Cadde'de yapılan düzenleme, bazı sorumsuz vatandaşların bilinçsizliği sonucu üzücü görüntülere sahne oldu. Yasağa rağmen araçlarını kaldırım üzerine park etmek için bölgedeki oturma banklarını yerinden betonlarıyla birlikte söken bazı kişiler, vatandaşların tepkisini çekti.

        Konuya tepkisini dile getiren esnaf Necati Taşpınar, "Afyonkarahisar Belediyesi sayesinde Dumlupınar 2. Cadde muhteşem bir görünüm kazandı. Kaldırımlar, oturma grupları yenilendi. Ayrıca renkli kaldırım taşları ve ışıklandırmalar özellikle geceleri caddeye ayrı bir güzellik kattı. Ancak kendini bilmez sürücüler yasağa rağmen araçlarını kaldırıma park ediyor. Park ederken de yapılan hizmete zarar veriyor. Bu paralar halkın, yani bizim cebimizden çıkıyor.” dedi.

        Taşpınar, kaldırıma yapılan parklar için trafik polislerinin de daha sıkı çalışma yapması gerektiğini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir