17 Aralık 2025
Altın 5932.999
BIST 11315.94
Dolar 42.7172
Euro 50.1025
Sterlin 56.9766
Ankara 3°C

Belen'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı

Belen'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı
Hatay’ın Belen ilçesinde Kutlu Doğum heyecanı yaşındı. Belen Belediyesi Düğün Salonu'ndaki programa Kaymakam Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Emniyet Amiri Gürsel Tabur ve vatandaşlar katıldı.

Hatay’ın Belen ilçesinde Kutlu Doğum heyecanı yaşındı. Belen Belediyesi Düğün Salonu'ndaki programa Kaymakam Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Emniyet Amiri Gürsel Tabur ve vatandaşlar katıldı.

Program Belen Merkez Camii imam hatibi Hasan Şahin’in okuduğu Kur’an tilavetiyle başladı. Programda ilahiyatçı yazar Muammer Türk yaptığı konuşmada, “Bu yıl Kutlu Doğum’da insan modelini işliyoruz. Alemlere hatme olarak gönderilen son Peygamber Hz. Muhammed’in örnek hayatını model alan insanlar iki cihanda da saadete erer” dedi.

Konferansın ardından Peygamber Efendimizin hayatını anlatan “Sonsuz Nur adlı eserden yapılan yarışma sonucunda 1. olan İlhami Baysal’a çeyrek altın, 2. olan Sevda Aslan’a Dijital fotoğraf makinesi ve 3. olan Esra Köroğlu’nada mp3 çalar ödül olarak verildi. Ödül sonrası ise Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dünya birincisi olan Mehmet Bilir okuduğu Kuran -ı Kerim'le gönülleri fethetti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte davetlilerle gül takdim edildi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir