19 Ağustos 2026
Altın 6720.6
BIST 14244.48
Dolar 47.9316
Euro 55.6467
Sterlin 64.9304
Ankara 28°C

Beş Yıldır Aranan Şahıs, Arkadaşının Evinde Yakalandı

Beş Yıldır Aranan Şahıs, Arkadaşının Evinde Yakalandı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2005 yılından bu yana 'yağma' suçundan aranan H.M. isimli şahıs, arkadaşının evinde yakalandı. Edini

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 2005 yılından bu yana yağma suçundan aranan H.M. isimli şahsı, misafir olmaya gittiği evin önünde yakaladı. H.M. isimli şahsın, arkadaşı B.D.'nin evine gittiğini tespit etti. Evin önünde pusu kuran Asayiş ekipleri, H.M. ve B.D. isimli şahısları evden çıkar çıkmaz yakaladı.

İki şahsı yakalayan Asayiş ekipleri, şahıslardan kimliklerini istedi. Kimlikleri alan ve incelemeye başlayan ekipler, çok geçmeden H.M. isimli şahsın verdiği kimliğin sahte olduğunu; şahsın boynundaki yaranın resimde olmadığını fark etti.

S.H. ismini taşıyan kimliğin sahte olduğunun anlaşıldığını fark eden H.M., elleri kelepçeli olarak kaçmaya çalıştı. Asayiş ekipleri, H.M.'yi kısa sürede yakaladı.

H.M., ifadesinin alınmasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Kavaklık'ta yakalanan H.M.'nin daha önce de bıçakla yaralama, yağma, kahvehane taşlama gibi suçlardan da cezaevinde yattığı; son olarak cinayetten girdiği cezaevinden afla ile çıktığı öğrenildi.

Olayda yakalanan B.D.'nin ise, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir