1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beşer Eğitim Kurumları’ndan Ödül Töreni
Beşer Eğitim Kurumları’ndan Ödül Töreni

Beşer Eğitim Kurumları’ndan Ödül Töreni

Malatya’nın altın çocukları ödüllendirildi Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu ve Turgut Özal Okulları’nda 2012-2013 eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler i.

A+A-

Malatya’nın altın çocukları ödüllendirildi Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu ve Turgut Özal Okulları’nda 2012-2013 eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ile öğretmenler ödüllendirildi.

    Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenini Samanyolu Haber televizyonu editörü ve sunucusu Asım Yıldırım sundu.

    Törene Vali Yardımcısı Abid Öztoprak, Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Aslan, İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan İçen, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl ile veliler ve öğrenciler katıldı.

    Vali Yardımcısı Abid Öztoprak, burada yaptığı konuşmada, Beşer Eğitim Kurumları’nın kent eğitimine önemli katkılar sunduğunu belirtti. Yılsonu ödül etkinliğinin çocukların motivasyonu açısından önemli olduğunu belirten Öztoprak, başarılı öğrencileri tebrik etti.

    Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende konuşan Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer, gelenekselleştirmeyi hedefledikleri ödül töreniyle marifetli öğrencilere iltifat etme imkanı bulduklarını ifade etti. Modern eğitim teknikleriyle ülkesine faydalı, mütevazi, çalışkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirme çabası içinde olduklarını belirten Göçer, özverili eğitimciler ve teknoloji destekli eğitimle ciddi başarılar elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

    Göçer, şöyle devam etti: “Başarının artması için önemli parametrelerden birinin de ödüllendirme olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple Bir yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler, ulusal ve uluslararası yarışmalar, liselere ve üniversiteleri giriş sınavlarında başarılı olan öğrenciler ile onları binbir fedakarlıkla eğiten öğretmenlerimizi ve her türlü desteği veren velilerimizi ödüllendiriyoruz."

    Kardeş okul çalışmalarında değinen Zeki Göçer, "Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sunmak, insanlarımız arasında bağları güçlendirmek amacıyla kardeş aile projesini hayata geçirdik. Bu çerçevede yaptığımız çalışmaları özellikle çok önemsiyoruz. Proje kapsamında Batman ve Diyarbakır'dan belirlenen kardeş okullarla yapılan çalışmaların gözle görülür bir şekilde ülkemizin birlik ve beraberliğine, insanlarımızın kardeşliğine katkı sağladığını gördük. Okul-aile birliği, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı proje kapsamında Batman ve Diyarbakır’daki kardeşlerimizle çok güzel dostluklar kurduk.” dedi. CİHAN

Beşer Eğitim Kurumları’ndan ödül töreni

Beşer Eğitim Kurumları’ndan ödül töreni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.