1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Besyo’da Mezuniyet Coşkusu
Besyo’da Mezuniyet Coşkusu

Besyo’da Mezuniyet Coşkusu

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’ndan (BESYO) mezun olan öğrenciler diplomalarını törenle aldı.

A+A-

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’ndan (BESYO) mezun olan öğrenciler diplomalarını törenle aldı.

Çukurova Üniversitesi atletizm pistinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Vali Yardımcısı Halis Arslan, çok sayıda öğretim üyesi ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 36, Spor Yöneticiliği bölümünden 42 ve Antrenörlük Eğitimi bölümünden 41 olmak üzere toplam 119 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere seslenen BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak “Sevgili mezunlarımız; hayatınızın en önemli anlarından birisini yaşıyorsunuz. Sizleriyetiştiren insanların karşısında üniversite mezunu olarak çıkmanın onurunu yaşıyorsunuz. Uzun bir yola çıkmak üzeresiniz. Hiçbir gücün sizi yolunuzdan çıkarmasına izin vermeyin. Daha iyisini yapmak ve kendinize dürüst kalabilmek için çok çalışın. Hiçbir kuvvetin sevgiden ve içtenlikten önemli olmadığını unutmayın.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, üniversitenin kuruluşunun 40. yılında mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı. 40 yıl önce Çukurova Üniversitesi kurucularının koyduğu hedefleri gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, “Üniversitemiz bu yıl 40. yıl dönümünü kutlamaktadır. 40. Yılınızda mezun olmanın ayrıcalığını taşıyor olacaksınız.” diye konuştu.

Bölüm birincilerine diplomalarını Rektör Yardımcısı Prof. Hasan Fenercioğlu, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak ve Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan takdim etti. Yaş kütüğüne 2013 mezunları adına plaket çakılması ile başlayan tören, diplomalarını alan öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.
CİHAN

BESYO’da mezuniyet coşkusu

BESYO’da mezuniyet coşkusu

BESYO’da mezuniyet coşkusu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.