18 Aralık 2025
Altın 5952.112
BIST 11340.51
Dolar 42.7284
Euro 50.2504
Sterlin 57.1727
Ankara -1°C

Beylikdüzü Belediyesi, Yiğit Bulut’u Ağırladı

Beylikdüzü Belediyesi, Yiğit Bulut’u Ağırladı
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’u ağırladı.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’u ağırladı. Bulut, programa katılanlara Türkiye’deki son ekonomik gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Yiğit Bulut, Türkiye’den International Monetary Fond (IMF)’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilmesinin kendisi için bir milat olduğunu söyledi. Yakın bir zamanda Avrupa Birliği’nin dağılarak yok olacağını dile getiren Bulut, "Dünyada sınırlar yeniden şekillenirken, Türkiye süper güç olma yolunda ilerliyor, Türkiye’nin geleceği Asya’da Afrika ve Orta Doğu’dadır." dedi. Türkiye’de devalüasyon ve darbelerin tamamının ülkeyi geçmişten beri yöneten birkaç ailenin cebine para girmesi için yapıldığını dile getiren Bulut, Başbakan Erdoğan’ın bu yola engel olduğunu ve halkın kaynaklarının halka aktarılmasını sağladığı için kazandığını söyledi.

Programa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü ve çok sayıda semt sakini katıldı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir