16 Aralık 2025
Altın 5879.873
BIST 11367.68
Dolar 42.7086
Euro 50.2333
Sterlin 57.2485
Ankara 4°C

Beypazarı Maden Suyu’na bir ödül daha

Beypazarı Maden Suyu’na bir ödül daha
Beypazarı Maden Suyu'na 2010 'AB Kalite Ödülü' verildi!!
29 Mayıs'ta Brüksel'de ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Avrupa Birliği (AB) Kalite Zirvesi'nde Tüketici Akademisi tarafından çeşitli üniversitelerin görüşleri alınarak oluşturulan araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalara "2010 AB Kalite Ödülü" takdim edildi.

Bu ödüle aday gösterilen, maden suyu sektöründe lider “Beypazarı Maden Suyu” da ödülü alan firmalardan biri oldu. Tören sonrasında açıklama yapan Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan “53 senenin vermiş olduğu güven, kalite ve tecrübe ile bu ödülü aldık. Firmamızın öncelikli prensibi her zaman, insan sağlığı için önemli olan maden suyunu kaliteden taviz vermeden, dünyanın her tarafına ulaştırmaktır. Yurt içi pazarının büyük bir çoğunluna sahip ve yaklaşık 15 ülkeye ihracat yapan firmamız Türkiye'nin maden suyu markası olarak bu ödüle layık görüldü. 2009 en iyi maden suyu, 2010 kalitesine en çok güvenilen maden suyu ödüllerine bu ödülde eklendi. Bu ödüller bizim için sorumluluktur, çünkü asıl zor olan zirveye gelmek değil zirvede kalmaktır. Önemli olan her konuda kaliteyi ön plana almaktır. Biz ürünlerimizle sağlık sunmayı ve müşteri memnuniyetini arttırmayı kalitenin bir parçası olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

AB Kalite Zirvesi çerçevesinde düzenlenen panellerde, yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye'nin ve AB ülkelerinin önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve bürokratları, kalitenin yükseltilmesine ilişkin görüş ve öngörülerini katılımcılarla paylaştı. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız, AB nezdinde Büyükelçilik Müsteşarı Ömer Faruk Doğan, Büyükelçilik Ticaret Müşaviri Zeynep Solak'ın yanı sıra ödüle layık görülen firmaların temsilci ve yöneticilerinin katıldığı zirvede, Türk firmalarının başarı öyküleri alkışlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir