Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Niğde İl Müdürlüğü ve Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB) işbirliği ile Ekim ayının ilk haftasında Bilgisayarlı Ön Muhasebe ve Satış Pazarlama Kursu'nun seçmelerine başlandı. Oluşturulan komisyon huzurunda tek tek mülakattan geçirilen 840 adaydan iki kurs için 50 aday seçilecek.
NESOB Başkanı Fahri Eker, İŞKUR İl Müdürlüğü'nce kurs süresince kursiyerlere cep harçlığı ödeneceğini belirterek, "İlimizin ve işletmelerimizin ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni kurslarımızı başlatıyoruz." dedi.
Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere 'Kurs Bitirme Sertifikası' verileceğini belirten Başkan Eker, "Kurslarımıza İŞKUR'a kayıtlı işsizlerimiz katılabilmektedir. Kursumuza katılmak isteyenlerin İŞKUR'a kayıtlarını yaptırdıktan sonra Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne müracaat etmeleri gerekmektedir." diye konuştu. Diğer Web Tasarım Kursu'nun ise Ekim ayı ortalarında yapılacağı bildirildi.
Kurslardan faydalanmak isteyenler, NESOB'un 2321444 nolu telefonundan bilgi alabilirler. Ayrıca, adayların ön kayıt için NESOB'a şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Web Tasarım Kursu için müracaatlar devam ederken, kursun seçmeleri ise Ekim ayı içerisinde yapılacak.
