1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bilsem Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi
Bilsem Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Bilsem Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Erzincan Bilim Sanat Merkezi tarafından 2. Bilim ve Sanat Şenliği düzenlendi.Erzincan'da okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek.

A+A-

Erzincan Bilim Sanat Merkezi tarafından 2. Bilim ve Sanat Şenliği düzenlendi.

Erzincan'da okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla eğitim veren Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı projeler ve çalışmalar Erzincanlıların beğenisine sunuldu. Erzincan eski belediye binası arkasında, Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 2. Bilim ve Sanat Şenliği'nde BİLSEM öğrencileri hünerlerini sergiledi. Birbirinden farklı proje ve çalışmalar Erzincanlılardan tam not alırken, minik öğrenciler yetenekleri ile büyükleri şaşırttı.

Düzenlenen şenlik ile ilgili açıklama yapan Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mücahit Akgün, “Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi olarak geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Bilim ve Sanat Şenliğimizin devamı. Biz bunu geleneksel hale getirdik. Yıl içerisinde Bilim ve Sanat Merkezimize devam eden özel yetenekli çocuklarımızın bilimsel ve sanatsal alandaki yaptıkları ürünleri halkımızla paylaşmak istedik. Bundaki amacımız da bu çocukların eğitimlerinde farkındalık yaratmak ve dikkat çekmek.” dedi.
CİHAN

BİLSEM öğrencileri hünerlerini sergiledi

BİLSEM öğrencileri hünerlerini sergiledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.