1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bingöl'de terör operasyonu
Bingölde terör operasyonu

Bingöl'de terör operasyonu

Operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristler arasında, sözde üst düzeylerin de olma ihtimalinin değerlendirildiği öğrenildi!

A+A-

Bingöl Valiliği bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlar neticesinde 1’i sağ olmak üzere 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.

Bingöl Valiliği'nin açıklamasında, “Bingöl ili Karlıova ilçesi çatakta köyünde başlatılan operasyon kapsamında 1’i sağ 4’ü ölü toplam 5 erkek terörist ele geçirilmiştir. Ayrıca 2 adet m 16,  3 adet kalaşnikof, 5 adet uzun namlulu silah, 1 adet laptop ve bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir” denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Bingöl'deki operasyona ilişkin yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bingöl Karlıova’da, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada biri arananlar gri listede (Soreş' (K) Şahabettin Naşa -sözde Erzurum eyaleti doğu gücü tim komutanı) olan 4  terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist sağ olarak, bir adet M-16 piyade tüfeği, 150 adet M-16 piyade tüfeği fişeği ve iki adet el bombası ile birlikte ele geçirilmiştir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.