Altın 5412.438
BIST 10971.52
Dolar 42.0271
Euro 48.4816
Sterlin 55.2827
Ankara 6°C

Bir Dakika Farkla Sınava Giremedi

Bir Dakika Farkla Sınava Giremedi
İstanbul'da Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) 1 dakika geç kalan öğrenci, salona alınmadı.

İstanbul'da Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) 1 dakika geç kalan öğrenci, salona alınmadı. Öğrenci, yetkililerden şikayetçi olduğu söyledi.

Saat 10.00’da başlayan LYS’de sınava giriş saatinden tam bir dakika sonra içeri girmek isteyen Çağla Doğan isimli öğrenci sınava alınmadı. Doğan, Kendinden sonra gelenlerin sınava alındığını, kendisinin bileklerini çıkartırken vakit kaybettiğini belirtti.

Çağla Doğan, “Hukuk Fakültesi’nde sınava girecektim. Koştum, siyasala girdim ve orada zaman kaybettim. Kolyemi, bilekliğimi çıkarttım. Kağıdıma baktılar ve burasının olmadığını söylediler. Karşıya binaya gönderdiler. Gittim ama almadılar. Halbuki gördüler karşı binada vakit kaybettiğimi. Ben hakkımı savunmaya gittim, ‘gidin diğer tarafla görüşün’ dediler. Ben tutanak tutacağım. İki senedir hazırlanıyorum. Ben 1 dakika geç kaldım içeriye almadılar ama benden 10 dakika sonra geleni sınava aldılar. Beni almıyorlarsa benden sonra gelenleri sınava almamaları gerekiyor.” dedi.

Görevlilerden şikayetçi olduğunu belirten Çağla Doğan’ın annesi Aynur Doğan, “Benim yavrumun hakkını yiyorlar. Benim kızımı almıyorlar, kızımdan sonra içeri girenleri alıyorlar. Sonra o görevliler üzerimize saldırıp ‘atın bunları dışarıya’ dediler.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir