1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Bitti o iş ağızlarıyla kuşta tutsalar'
Bitti o iş ağızlarıyla kuşta tutsalar

'Bitti o iş ağızlarıyla kuşta tutsalar'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24 canlı yayınında 'Başbakan'la Özel' programında Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını içtenlikle yanıtladı..

A+A-

İşte Başbakan'ın konuşmalarından satırbaşları;

"Bugün Siirt mitingindeydik. Tabii oranın bizim için de ayrı bir önemi var damat olarak. Siirt mitinginden sonra Mardin'e geçtik. Mardin kıl payı 750 bin nüfusun üzerine çıktığı için büyükşehir olarak seçime giriyor. Mardin'i ben hiç böyle görmedim, yağmur vardı saolsunlar dağılmamışlar çok coşkulu bir kalabalık vardı.

Gezi parkı olaylarıyla şu anki mitingleri bağdaştırmak uygun değil. Geçenki milli iradeye saldırı vardı ve Ankara ve İstanbul'da mitingler yaptık. İstanbul'da 1.5 milyon kişi vardı. Yurt dışından dönerken havalimanında 100 bine yakın kişi toplandı. Bundan benim hiç haberim yoktu. Uçakta haberim oldu hatta. Bunlar da 17 Aralık, 25 Aralık operasyonlarının tetiklediği olaylar. Bunlar bir paralel devlettir. Devletin kurumlarını işgal etmek istiyorlar. Bunları artık vatandaş, özellikle de MİT müsteşarıma yapılan olay, sonrasında bunlar bütünleştirilince, montajlar, telefon dinlemeleri falan... Bir başbakanın telefon görüşmeleri dinleniyor. Kimse Başbakan'ı dinleyemez. Biz bunların hepsini çıkaracağız. Bunları hatta çözdük. Şimdi bunları açıklarsak olmaz. Dikkatli olmaya mecburuz. Devletin mekanizmalarının çarklarının daha sağlıklı döndüğünü görmemiz lazım. Bunu görünce müdahale zamanı gelmiş demektir.

- 80 bin buroşür bastırmışlar. Evlerin kapıların altından bunları dağıtıyorlar ama bunlar yakalandı.

- Seçime doğru bunun bu şekilde devam edeceği ortada. emniyet teşkilatımız şu anda gerekli müdahelerler yapılıyor.

- Paralel yapının başındaki zat şöyle diyor ben ubgüne kadar oy kullanmadım diyor ama yönledirme yapıyor.

- AK Parti'nin dışında hangi partiye oy vermeyin ama hangi partiye verirseniz verin deniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.