15 Aralık 2025
Altın 5962.299
BIST 11311.31
Dolar 42.6884
Euro 50.1051
Sterlin 57.1009
Ankara 3°C

Bodrum'un halk plajlarındaki şezlonglar kaldırılıyor

Bodrum'un halk plajlarındaki şezlonglar kaldırılıyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, belediyeye ait halk plajlarındaki şezlonglar kaldırılıyor.

Bodrum Yarımadası'nda gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, ilk olarak Kumbahçe Belediye Plajı temizlendi. Ekipler, temizlik çalışmasını tamamladıktan sonra sahil düzenlemesine başladı.

Daha önce plastik şezlong ve şemsiye konulan belediyeye ait plajlarda bu sezondan itibaren şezlong olmayacağı, sadece hasır güneşliklerin kullanılacağı bildirildi.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yarımada genelinde yürüttüğü çalışmaların haziranın ilk haftasında tamamlanması planlanıyor.

Çalışmaları inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da her mahallenin kendine özgü kimliğini koruma ve yaşatma amaçlı bir anayasası olacağını belirtti.

"Herkes birbirine ve doğaya saygılı olmalı"

Bundan böyle isteyenin istediği sahile şezlong, masa ve sandalye koyamayacağını vurgulayan Aras, Bodrum'da herkesin birbirine ve doğaya saygılı olması gerektiğini kaydetti.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir