21 Ağustos 2026
Altın 7005.69
BIST 14396.54
Dolar 48.0404
Euro 56.2223
Sterlin 65.6271
Ankara 19°C

Bolu Bağışçılar Vakfı'nın Yaptıracağı Kreş Ve Anaokulunun Temeli Atıldı

Bolu Bağışçılar Vakfı'nın Yaptıracağı Kreş Ve Anaokulunun Temeli Atıldı
Bolu Bağışçılar Vakfı'nın, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'ne yaptıracağı kreş ve anaokulunun temeli törenle atıldı. Törene, Vali İbrahi

Törene, Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Bağışçılar Vakfı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, törendeki konuşmasında, kreş ve anaokulunun yapım kararının aşamalarını anlattı.

İl Milli Eğitim Müdür Recep Sezer, ildeki okul öncesi eğitim oranları hakkında bilgi verdi. Sezer, 3 yaş grubunda yüzde 5, 4 yaş grubunda yüzde 23 ve 5 yaş grubunda yüzde 84 okullaşma oranı olduğunu kaydetti. Vali İbrahim Özçimen de hayırseverliğin önemine vurgu yaptı. Törende, Vali İbrahim Özçimen ve Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram'a çini tabak verdi. Tören sonunda, kreş ve anaokulunun temelinin atılması için protokol hep birlikte düğmeye bastı.

1.7 MİLYON TL'YE MAL OLACAK

Bolu Bağışçılar Vakfı'nca 1,7 milyon TL'ye yaptırılacak olan kreş ve anaokulu, bu senenin 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne yetiştirilecek. 8 sınıftan oluşacak olan kreş ve anaokulunda, 0-2 yaş grubu kreşte 10 çocuk, 2-3 yaş grubunda 20 çocuk, 3-4 yaş grubunda 20 çocuk, 4-5 yaş grubunda 30 çocuk, 5-6 yaş grubunda 30 çocuk toplamda 110 çocuğa eğitim verilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir