19 Aralık 2025
Altın 5951.047
BIST 11326.09
Dolar 42.8072
Euro 50.1719
Sterlin 57.257
Ankara 9°C

Bombalı Saldırıda 3 Kişi Yaşamını Yitirdi!

Bombalı Saldırıda 3 Kişi Yaşamını Yitirdi!
Küçükçekmece Halkalı'da askeri personeli taşıyan otobüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada Çağlar Bölükbaşı ve Uğur Ekir isimli uzman çavuşların şehit olduğu belirtildi.
Küçükçekmece Halkalı'da askeri personeli taşıyan otobüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada Çağlar Bölükbaşı ve Uğur Ekir isimli uzman çavuşların şehit olduğu belirtildi. Patlamada ağır yaralanan 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personeli taşıyan sivil otobüsün saat 07.15 sıralarından Atakent kimsesizler mezarlığı yakınlarından geçtiği sırada patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden Çağlar Bölükbaşı ve Uğur Ekir'in uzman çavuş, 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın da askeri personel kızı olduğu öğrenildi. Yaralılar, Mehmet Akif Kalp Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin ağır olduğu kaydedildi.

Bu arada, olay yerinde ikinci bir bombanın olduğu yönündeki bilgi üzerine patlamanın olduğu yere uzman ekipler sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir