18 Mart 2026
Altın 7114.61
BIST 12433.5
Dolar 44.1889
Euro 51.1427
Sterlin 59.106
Ankara 10°C

Boydak, Muradiye Hes'i Ziyaret Etti

Boydak, Muradiye Hes'i Ziyaret Etti
Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, yüzde 70 hissesini satın aldigi Muradiye Elektrik Üretim AŞ'de incelemelerde bulundu. Van Ak

Van Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin(VASİAD) konuğu olarak şehre gelen Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, hidrolekterik alanında faaliyet gösteren Muradiye Elektrik Üretim AŞ'yi gezdi. Doğuya çok önem verdiklerini anlatan Boydak, hidroelektrik üretim alanında faaliyet gösteren Muradiye Elektrik Üretim AŞ'nin yüzde 70 hissesini alarak, doğuya yatırım yaptıklarını söyledi.

Boydak, ''2010 yılı içerisinde enerji sektörüne, başta yenilenebilir enerji üretimi sahasında olmak üzere hızlı bir adım attık, bu büyümeyi devam ettirmek istiyoruz. Doğru projelere kapımız her zaman açık, karşımıza çıkan yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceğiz.'' dedi. Bu yeni ortaklığın enerji üretim alanında önemli bir yatırım olduğunun altını çizen Memduh Boydak ''Toplamda enerji sektörüne 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngörmüştük. Planlarımız doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Stratejik büyüme alanlarımızdan biri olan enerjide yatırımlarımız hız kesmeyecek.'' diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir