1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bülent Arınç'tan flaş açıklama
Bülent Arınçtan flaş açıklama

Bülent Arınç'tan flaş açıklama

Arınç, internete sızdırılan Suriye konulu gizli toplantının ses kayıtlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Bugün devlete bir ihanet var, açıkça bir casusluk var. Hangi alçaktır, kimdir, neresidir, hangi istihbarattır, hangi alçaktır şu anda adres verecek durumda değilim. Bu nedenle Youtube erişim engellendi. Ben de yetkimi kullandım. RTÜK Kanununa göre milli güvenliği doğrudan ihlal eden bir durum karşısında geçici yayın yasağı getirilebiliyor. Ben de imzaladım yürürlüğe girdi.

Maalesef ana muhalefet partisi lideri ve bazıları Suriye'deki rejime olan sevgilerini ceplerine koymuşlar onlar adına konuşuyorlar. Bunun yayına verilmesinden sadece Suriye faydalanır.

Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder.

Bu olay kimin işine yarar. Kimin işine yaradığını bilirseniz bu işleri kimlerin tezgahladığını bulabilirsiniz. Devletin güvenliğine ait bir şeyi yasaklamak suçtur demek gerekirken YouTube'a erişim neden engellendi bırakın herkes okusun diyorlar. Arzu ettiklerine kavuşamayacaklar. Bu hükümet gitmeli. Yani yalanla dolanla bu yöntemlerle ulaşacaklarını zannediyorlar

Önümüzdeki süreçte bu yapının ne yapmak istediği, neyi, nasıl yapmak istediği, çok da teknik çalışmışlar, bazılarına da hala yeni akıl sır erdirilmeye çalışılıyor. Bütün bunların bir illiyet bağı içinde ne amaçla yapıldığını, seçim sonrası nisan, mayıs, haziran; vurmadan, kırmadan, dökmeden, hukuk içinde, biz hukuk devletiyiz, eğer hukukumuza göre suç sayılan fiiller varsa bunların elbette yargılaması yapılır, idari yönden de tedbir alınır

Bütün bunların bir amacı mutlaka vardır. Bu amacın ortak hedefi; AK Parti hükümetini düşürmektir, Başbakan'ı itibarsızlaştırmaktır. Hodri meydan, onlar ellerinden gelen kötülüğü yapacak, biz de halkımıza güveneceğiz, halkımızla birlikte bu oyunları bozacağız

Bence normal ve geçerli usullerle yapılmış bir toplantı ne kadar samimi ise veya doğru ise bunu bir şekilde dinlemek, kendi haklarına istifade etmek o kadar büyük alçaklıktır, o kadar büyük hainliktir. Dolayısıyla 'Hırsızın hiç mi kabahati yok' sözünü de burada hatırlatayım.

Bugüne kadar 'Allah rızası, memleket, Kur'an, Peygamber, sahabe hayatı' diyenler, Antalya'da Mustafa Akaydın'a oy verebilecekler, bir başka yerde bir başkasına oy verebilecekler. Sizin inancınız, sizin dünya görüşünüz, sizin Türkiye için yaptığınız hizmetler bu işin içerisine nasıl sığacak, hangi kalıba sığacak? 'Olsun, AK Parti'yi mahvetmek benim görevim' diyorsanız, Allah istemedikçe hiçbir şey yapamazsınız!"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.