Adana’nın merkez Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 490 ve üzeri puan alan Burç Öge İlköğretim Okulu öğrencilerini ödüllendirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bedrettin Uçkaç, Şube müdürleri Cumali Döşlü, Ayhan Dağlı ve Mustafa Uçman’ın da katıldığı ödül törenine yoğun ilgi gösterildi. Özel Burç Öge Ortaokulu öğrencileri adına, Bayram Furkan Ballı, Osman Berk Uyan ve Furkan Çınar verilen ödülü aldı.
Öğrencilerinin bu başarısından dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını dile getiren Okul Müdürü Abdullah Akça, “Öğrencilerimiz bu başarıları ile birbirlerine örnek oluyor. Onları bu azimlerinden dolayı kutluyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.
CİHAN
Kaynak: