22 Ağustos 2026
Altın 7106.54
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0616
Sterlin 65.4412
Ankara 22°C

Burdur Valisi Özçimen Cumhuriyet Resepsiyonu Verdi

Burdur Valisi Özçimen Cumhuriyet Resepsiyonu Verdi
Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Cumhuriyetin 86. yıldönümü dolayısıyla resepsiyon verdi. Burdur Be

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen resepsiyona Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Ramazan Kerim Özkan, Garnizon Komutanı Cengiz Özen ve çok sayıda davetli katıldı. Halka da açık olan resepsiyonda geçen yıllara göre katılımın daha fazla olduğu görüldü.

Vali Özçimen, davetlileri eşi Nezahat Özçimen ile salon girişinde karşıladı. Salonda davetlilerle ve halkla tek tek ilgilenen Vali Özçimen resepsiyonda yaptığı konuşmada, Türk milletinin, Cumhuriyetin 86. yıldönümünde gelinen noktadan gurur duyduğunu söyledi. Özçimen, "Hepimiz biliyoruz ki; bugün dünyanın pek çok yerinde cumhuriyet vardır. Ancak bizim cumhuriyetimiz diğerlerinden çok farklıdır. Çünkü bizim cumhuriyete kavuşmamız kolay olmamıştır. Yüce milletimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde dünyada eşine az rastlanır fedakârlıklarda bulunarak canı malı ve herşeyi ile aziz vatanımızı önce düşmanlardan temizlemiş sonra da cumhuriyetin temelini atmıştır. Böyle sıkıntılı ve zor geçmişten ve gayretli bir mücadeleden sonra kurulan cumhuriyetimiz laik, demokratik, sosyal, hukuk, devleti anlayışıyla 86 yıl boyunca gelişerek bugünlere ulaştı." diye konuştu.

Özçimen'in konuşmasının ardından Kore Gazisi Mehmet Emin Ağan ile Cumhuriyetin yıldönümü pastasını kesti. Özçimen pastayı ilk olarak Ağan'a ikram etti. Kesilen pastanın ardından resepsiyon 10.Yıl Marşı eşliğinde sona erdi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir