Yeni yılın ilk dakikalarında Mecnun ve Serap Özgür çiftinin kızları Ece normal doğumla, Ertan ve Semra Kartal çiftinin erkek bebekleri Berat ise sezaryenle dünyaya geldi.
Yaşadığı mutluluğu dile getiren baba Mecnun Özgür, "Çok mutluyum. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin" dedi.
Ertan Kartal ise Berat'ın ilk bebekleri olduğunu dile getirerek mutluluğunu paylaştı.
Bebekleri ziyaret eden Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, aileleri tebrik ederek bebeklere altın taktı.
Faruk Çelik, yeni yılın ilk dakikalarında Zübeydehanım Doğumevi'nde Ece ve Berat ile girdiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu mutluluğu aileleri ile paylaşmak için buraya geldik. Ailelerine mutluluklar, bebeklere sağlıklı ömürler temenni ediyoruz. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza, 2010 yılının huzur, mutluluk, kardeşlik ve barış getirmesini temenni ediyorum. 2010 yeni bir heyecan demek. 2009'da gerek dünyada gerekse ülkemizde çok çeşitli gelişmeler oldu. Sorumlu insanlar olarak temennilerimiz çerçevesinde yapmamız gereken görevlerimiz vardır. 2010 yılının çok sade ve barış dolu geçmesini temenni ediyorum."
Doğumevi ziyareti öncesinde Devlet Hastanesi'ne giden Bakan Çelik, burada da hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Hastaların dertlerini dinleyen Bakan Çelik, onlara karanfil hediye etti.
Bakan Çelik, daha sonra trafik denetimi yapan polislerin yanına giderek yeni yıllarını kutladı ve çikolata ikram etti.
(CİHAN)

