21 Ağustos 2026
Altın 7139.82
BIST 14514.82
Dolar 48.0444
Euro 56.1645
Sterlin 65.5734
Ankara 34°C

Bursa'daki Ağrılılar Tek Çatı Altında Toplanıyor

Bursa'daki Ağrılılar Tek Çatı Altında Toplanıyor
Bursa'da yaşayan Ağrılılar seçime gidiyor. Binin üzerinde üyesi bulunan iki ayrı dernek, 28 Şubat'ta yapılacak seçimle, tek çatı altında toplanma kararı aldı.

Ağrılılar Derneği (BAĞ-DER) ile Ağrı İli ve İlçeleri Derneği birleşiyor. Bursa'da yaşayan Ağrılıların kurduğu iki ayrı derneğin de aynı hedefler için çalıştığını söyleyen BAĞ-DER Başkanı Mübaşir Ensar Seyhan, "Bursa'da 40 bin Ağrılı vatandaş var. İki dernekte hemşerilerimiz için çalışıyor. Birlikten kuvvet doğar. Bir arada olursak, birlikte çalışırsak daha faydalı oluruz." dedi.

İki dernekte de çok değerli kişiler bulunsa da hemşerilerinin iki ayrı dernek istemediğini belirten Seyhan, "Hemşerilerimizin isteği bizim için her şeyden önemli. Onlar için çalışıyoruz. Onların istediği olacak." diye konuştu.

Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Murat Kaya ile BAĞ-DER Başkanı Ensar Seyhan'ın aday olacağı seçimler 28 Şubat günü yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir