16 Aralık 2025
Altın 5873.521
BIST 11317.98
Dolar 42.7136
Euro 50.2775
Sterlin 57.3565
Ankara 8°C

Bursagaz'ın Dönüşüm Kampanyasında Son Günler

Bursagaz'ın Dönüşüm Kampanyasında Son Günler
Bursagaz'ın 21 Nisan tarihinde başlattığı, doğalgaz dönüşüm kampanyası ve ödeme kolaylığı fırsatı bu sonunda bitiyor. "Bursagaz'dan doğ

"Bursagaz'dan doğalgaza geçmek isteyene kredi desteği" sloganı ile duyurulan kampanyanın son günlerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. 31 Ekim tarihinde sona erecek olan kampanyada, bugüne kadar yaklaşık 20 bin abone kaydedilerek ekim itibariyle toplamda 26 bin yeni aboneye ulaşıldı. Ayrıca 23 bin gaz kullanıcısı alınarak 32 bin yeni kullanıcı sayısına ulaşıldı.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, kampanya etkinlik oranının abonelikte yüzde 75, gaz kullanıcıda ise yüzde 73 olarak gerçekleştiğine dikkat çekti.

Tola, Krediver ve AktifBank katkılarıyla geliştirilen proje kapsamında, 16 ay faizsiz ve masrafsız koşullar altında sunulan krediden tüm doğalgaz kullanmak isteyen Bursa halkının istifade edebileceği bildirildi.

Tola, kampanya kapsamında abonelik ve güvence bedellerine kredi kartına 6 taksit imkânı sunulduğunu da vurguladı. Kimlik numarası ile yapılacak başvurularda kefilsiz, komisyonsuz, masrafsız bir krediye 3 dakika içerisinde cevap alma imkânı sağlayan sistemde, 36 aya kadar da taksit imkânı sunulduğunu ifade eden Tola, doğalgazın en ekonomik yakıt olma özelliğini sürdürdüğünü ifade etti.

Tola, 31 Temmuz'da uzatılan kampanyanın bir daha uzatılmayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir