21 Ağustos 2026
Altın 7123.92
BIST 14514.82
Dolar 48.0173
Euro 55.978
Sterlin 65.3375
Ankara 27°C

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: Karkamış Gaziantep İçin Büyük Bir İmkan

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: Karkamış Gaziantep İçin Büyük Bir İmkan
Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Karkamış'ın Gaziantep için büyük bir imkan olduğunu kaydetti. Güzelbey, restorasyon çalışmalarının tamamla...
Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Karkamış'ın Gaziantep için büyük bir imkan olduğunu kaydetti. Güzelbey, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yesemek, Rumkale, Zeugma mozaikleri ile Gaziantep'in, Türkiye için değerli bir turizm potansiyelini ortaya çıkaracağını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan muhtarlar, sorunlarını belediye başkanlarına aktardı.

Toplantıda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, gerçekleştirilen projeleri içeren bir sunum yaptı. Başkan Güzelbey, sanayi şehri olarak anılan Gaziantep'in 2004 yılından bu yana, kurumlarla, sivil toplum örgütleriyle ve muhtarlarla sürdürülen titiz çalışmalar sonunda bir değişim yaşadığını ifade etti.

Gaziantep'te gözle görülür bir değişim yaşandığına dikkat çeken Güzelbey, bunun turizm alanında meyvelerini vermeye başladığını belirtti. Güzelbey, bu değişimde muhtarlara da önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Güzelbey, "Sosyal sorumluluk çerçevesinde başta valimiz, kaymakamlarımız, muhtarlarımız ve diğer kuruluşların desteğine ihtiyacımız var. Gaziantep'i bir turizm şehri haline getirdiğimiz zaman işsizlik sorununu büyük ölçüde çözümlemiş olacağız." dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, Başkan Güzelbey'e şehre yaptığı büyük katkılardan dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği desteklerden memnun olduklarını söyleyen muhtarlar, Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkanlarına taleplerini aktaran muhtarlar, ilçe kaymakamları ile de sorunlarını paylaştı. Kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayan belediye başkanları, eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdiler.

Toplantıya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ve 3 merkez ilçeye bağlı muhtarlar katıldı..

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir