1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çağlayan Ufuk Koleji Beşinci Mezunlarını Verdi
Çağlayan Ufuk Koleji Beşinci Mezunlarını Verdi

Çağlayan Ufuk Koleji Beşinci Mezunlarını Verdi

Muş'ta faaliyet gösteren Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, 5. mezunlarını verdi.

A+A-

Muş'ta faaliyet gösteren Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, 5. mezunlarını verdi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği törene Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Vali Yardımcısı Fatih Demir, Hasköy Kaymakamı Bilgehan Bayar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Sami Güneş, milli eğitim şube müdürleri, okul idarecileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

    Büyük kalabalığa sahne olan programda bir konuşma yapan Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Karakuş, geleceğin dünyasını çocukların şekillendireceğini vurguladı. Barışın hakim olduğu, sevginin paylaşıldığı, huzur dolu bir toplumda yaşamanın her çocuğun hayali olduğunu kaydeden Karakuş, "Eğitimciler, böyle bir toplum oluşması için vardır. Eğitimcinin hamuru fedakârlık, mayasında sevgi olmalıdır. Çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen anne babalara, öğretmenlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

    Konuşmanın ardından anasınıfı öğrencileri, 'Anadolu’dan Geldik' isimli oyunu sergiledi. Okul korosunun seslendirdiği türküler, salondakilere adeta Anadolu’yu gezme imkânı sağladı. 1. sınıf öğrencilerinden Betül Karakuş'un okuduğu 'Sakarya' şiiri büyük alkış aldı. 6. sınıf öğrencilerinden Sude Bozkurt’un okuduğu İngilizce solo çok beğenildi. Daha sonra okul birincisi Doğan Kurtoğlu, mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu şilti alkışlar eşliğinde çaktı. 8. sınıflar geçen yıl almış oldukları okul flamasını 7’lere teslim etti. Denemelerde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Doğan Kurtoğlu ve Dilan Barışan’a madalyaları takdim edildi.

    Gecede yıl içinde yapılan Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası'nda birinci olan Bekir Kirenci ile aşure yarışmasında birinci seçilen Gülendam Pekdemir Gül’e plaketleri takdim edildi. Gece mezun olan öğrencilere plaket takdimi ve kep atma töreniyle son buldu. CİHAN

Çağlayan Ufuk Koleji beşinci mezunlarını verdi

Çağlayan Ufuk Koleji beşinci mezunlarını verdi

Çağlayan Ufuk Koleji beşinci mezunlarını verdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.