28 Aralık 2025
Altın 6251.616
BIST 11294.37
Dolar 42.8797
Euro 50.4894
Sterlin 57.8663
Ankara 1°C

Caillou’nun Boyama Kitabı İlgi Görüyor

Caillou’nun Boyama Kitabı İlgi Görüyor
Çizgi film kahramanı Caillou’nun (Kayu) boyama kitabı kırtasiyelerde büyük ilgi görüyor.

Çizgi film kahramanı Caillou’nun (Kayu) boyama kitabı kırtasiyelerde büyük ilgi görüyor. Boyama kitapları minik öğrenciler tarafından adeta kapışılıyor.

Gaziantep NT Mağazası Satış Sorumlusu Mehmet Çelik, özellikle 10 yaş ve altındaki çocukların Caillou’ya büyük bir sevgi beslediklerini ve ona ait tüm malzemeleri ilgi gösterdiklerini söyledi. NT Mağazası’nda 1 TL’den satılan Caillou Boyama Kitapları’nın birinci sınıf öğrenciler ile ana sınıfı öğrencileri tarafından ilgiye karşılandığını belirtti.

Caillou desenli tüm ürünlerin çocuklar tarafından çok sevilmesini, “Caillou’nun iyi ve sevimli bir karaktere sahip olmasına” bağlayan Çelik, anne ve babaların da çocuklarının iyi yetişmesi için Caillou karakterli ürünleri tercih ettiklerini dile getirdi. Çelik, 10 yaş ve altındaki grupların bulunduğu stantların içindeki ürünlerden en çok Caillou Boyama Kitabı’nın satıldığını, bunu da kendilerinin memnun ettiğini bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir