Gazipaşa'da 2002 yılından itibaren faaliyet gösteren Dernek, Esentepe ve Gazi mahallerinde muhtarların da yardımıyla tespit edilen 30 aileye et ve çikolata paketini ulaştırdı.
Kuruluşundan bugüne kadar faaliyetlerinde gıda giyim ve fakir öğrencilerin okumasında katkısı olan dernek, Kimse Yok Mu Derneği'nin izini takip ederek birçok aileye yardım yapıyor.
Dernek Başkanı Durmuş Köse, "Gerek kermeslerle gerek ise hayırsever arkadaşların bize ulaştırdıkları her türlü yardımı Gazipaşa'daki fakir insanımıza vererek onlara bir nebzede olsa katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yardımları daha geniş kapsamlı yaparak fakir ailelerin ellerinden tutup vatanımıza, bayrağımıza hayırlı insanlar olmasını sağlayacağız." dedi.

