
Çanakkale Savaş Fotoğrafları Ankara’da
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı!..
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.
Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ve cephede yaşanan atmosferi betimleyen 110 fotoğrafın yer sergi, 26 Mart’a kadar açık kalacak. Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ve 80 fotoğraftan oluşan 'Savaş Fotoğrafları Sergisi' de Kızılay Güvenpark Sanat Galerisi’nde 27 Mart’a kadar ziyaretçi edilebilecek.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Genel Başkanı M. Şükrü Tandoğan, “Bu toprakların kıymetini bilelim. Sergimizde halkımıza ve bilhassa gençlere bu toprakların nasıl kazanıldığını göstermeyi amaçladık.” dedi.
Sergilere Başkentli vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, sergiyi gezen lise öğrencisi Ecem Gülaltı, Çanakkale’yi görme fırsatı bulduğunu belirterek, “O anlamlı tarihi, Ankara Büyükşehir Belediyesi de fotoğraflarda yaşatmış. Çok teşekkür ederiz” derken, Gül Uslu ise tüm fotoğrafların tek kelimeyle muhteşem olduğunu söyledi. CİHAN
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.