1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çanakkale'de Ambulans Otomobile Çarptı: 4 Yaralı
Çanakkalede Ambulans Otomobile Çarptı: 4 Yaralı

Çanakkale'de Ambulans Otomobile Çarptı: 4 Yaralı

Çanakkale'de ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasına giden Harun Yurter (45) yönetimindeki 17 YE 365 plakalı ambulans, 116 Kavşağı'nda yeşil ışıkta geçerek şehir merkezi isti.

A+A-

Çanakkale'de ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasına giden Harun Yurter (45) yönetimindeki 17 YE 365 plakalı ambulans, 116 Kavşağı'nda yeşil ışıkta geçerek şehir merkezi istikametine seyir halindeki Abdullah Gürer (42) yönetimindeki 17 FD 838 plakalı otomobille çarptı. Ambulansın vurduğu otomobil orta refüjdeki trafik işaret levhalarına çarptıktan sonra karşı şeride geçerek bir apartmanın bahçe duvarına çarpıp durabildi. Kazada ambulans sürücüsü Harun Yurter’in yanısıra hemşireler Hilal Erdem ve Sude Demir ile otomobil sürücüsü Abdullah Gürer hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen iki ambulans ile Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, otomobilin LPG'li olması ve gaz kokusu duyulması üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobile köpük sıkarak herhangi bir yangın ihtimaline karşı önlem aldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçlar olay yerinden çekildikten sonra yol trafiğe açıldı. CİHAN

Çanakkale'de ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı

Çanakkale'de ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı

Çanakkale'de ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı

Çanakkale'de ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.