1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canikli, memleketi Giresun’daydı..
Canikli, memleketi Giresun’daydı..

Canikli, memleketi Giresun’daydı..

BAKAN CANİKLİ, MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI!

A+A-

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’da bayramlaşma törenlerine katıldı. Giresun’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ilk olarak Giresun Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Canikli, burada yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çok önemli konumda bulunduğunu söyledi.
Canikli, bölgemizde çok sıcak gelişmeler yaşandığını belirterek şöyle konuştu: "DolayısıylaSuriye’de, Kuzey Irak’ta çatışmalar var. Bizim bölgemizdeyse huzur ve barış. Buradan binlerce mülteci canlarını kurtarmak için ülkemize geliyor. Bizlerin bunlara kapılarımızı kapatma gibi bir şansı yok. Huzur ve güven hepsinden çok daha önemli. Ülkemizde bir buçuk milyondan fazla mülteci var. Bunların huzur ve güvenini sağlayan bir ülkeyiz. Bölgemizde yaşanan sıcak gelişmelerde kendi ülkemizde huzur ve barış içerisinde bir bayram yaşayabiliyorsak, ne kadar güçlü bir ülke olduğumuzun göstergesidir. Ülkemizde mültecilerden dolayı istenmeyen olaylar yaşanmış olsa da, bunları genelleştiremeyiz. Ülkemize gelen mülteciler yalnızca kendileri gelmiyor, yatırımlarını da getiriyor. Ülkemiz cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu durduk yere yaşanan bir durum değildir. Komşularımız gözleri kapalı canlarını, mallarını emanet ediyorsa bu ülkemizin çok iyi yönetildiğini göstermektedir”
Bakan Canikli, daha sonra Ak Parti Giresun İl Başkanlığında partililerle birlikte düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.