1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: (Orman yangınları) 1 Haziran'dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı
Erdoğan: (Orman yangınları) 1 Haziran'dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı

Erdoğan: (Orman yangınları) 1 Haziran'dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı

SON DAKİKA / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

A+A-
Ankara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Rusya-Ukrayna) Nasıl müzakere masası İstanbul'da kurulduysa, uzak olmayan tarihte barış masası da yine Türkiye'de kurulacak, bu kanlı savaş noktalanacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörsüz Türkiye süreci sadece Cumhur İttifakı'nın değil, hükümetimizin, devletimizin, hepsinden önemlisi milletimizin projesidir. Kimsenin endişesi olmasın. Evelallah girdiğimiz bu yol bizi demokrasisiyle de ekonomisiyle de güçlü bir Türkiye'ye ulaştıracaktır. Ana muhalefet partisi genel başkanının kameralar önünde şikayet ettiği ülkesine kapalı kapılar ardında sahip çıktığını iddia etmesi kıymetli bir adımdır. Bölgede barış için çabalarken, içimizde huzuru zedeleyen, beraberliğimizi örseleyen, şer güçlere istismar zemini sunan sorunların üzerine gidiyoruz. Terörsüz Türkiye süreci, özellikle ana muhalefet partisi için geçmiş günahlarına kefaret olabilecek bulunmaz bir fırsattır. Türkiye'nin terör prangasından kurtulma mücadelesi kısır çekişme ve farklı ikbal hesaplarına kurban edilmemelidir. Bunu ne millet affeder ne tarih affeder." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık tehditler karşısında 'yeşil vatanımız' olan ormanları korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. (Orman yangınları) 1 Haziran'dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alınmış, 38 kişi tutuklanmış, 61 kişi hakkında adli kontrol kararı verilmiştir." diye konuştu.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.