10 Ağustos 2026
Altın 6639.25
BIST 13779.39
Dolar 47.7042
Euro 55.1259
Sterlin 64.1697
Ankara 19°C

Çapkın, 1 Mayıs Hazırlıklarını Yerinde İnceledi!

Çapkın, 1 Mayıs Hazırlıklarını Yerinde İnceledi!
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamaları nedeniyle alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi. Taksim ve çevresini dolaşan Çapkın, hazırlıklarla ilgili bilgi aldı.

Çapkın, yardımcılarıyla birlikte saat 23.00 sıralarında Taksim'e gelerek 1 Mayıs hazırlıklarını denetledi. Hüseyin Çapkın, İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptığı sırada yanına gelen bazı vatandaşlarla sohbet etti. İncelemelerini tamamlayan Çapkın, Taksim Polis Merkezi'ne geçti. Polis merkezi önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çapkın, Taksim'deki kutlamaların şenlik havasında geçmesini beklediğini söyledi.

Taksim ve çevresinde 1 Mayıs'ta 22 bin 500 polisin görev yapacağı bilgisini veren Hüseyin Çapkın, "Her şeyi en ince detayına kadar değerlendiriyoruz. 1 Mayıs'ın şenlik havasında geçmesini umuyorum. Biz de kendimizi emekçi olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada, hazırlıklar çerçevesinde Tarlabaşı Bulvarı boyunca yol kenarlarına polis bariyerleri yerleştirildi. Hazırlıkların sabaha kadar devam edeceği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir