22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9623
Euro 56.0616
Sterlin 65.4411
Ankara 20°C

Carrefour Bursa'da Sonbahar-kış Sezonu Ürünleri Defileyle Tanıtıldı

Carrefour Bursa'da Sonbahar-kış Sezonu Ürünleri Defileyle Tanıtıldı
Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nde sonbahar-kış sezonu koleksiyonu defileyle tanıtıldı.Şenay Ak

Şenay Akay, Özge Ulusoy, Tuğba Altıntop ve Lara Surol ile yerel mankenler ürünlerin tanıtımını yaptı.

Defile nedeniyle hafta sonu geçerli olmak üzere Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nde faaliyetini sürdüren firmalar yüzde 10-15 indirim uyguladı.

MANKENLERDEN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Defilede en çok ilgiyi Galatasaray Store ve Bursaspor ürünleri gördü. Galatasaray Store sunumunun ardından sahneye çıkan mankenler Bursaspor marşları ile karşılandı.

Mankenlerin yaptığı timsah şovu uzun süre alkışlandı.

Tuğba Altıntop, kızları Su ve Şevval ile sahneye çıktı.

Kızlarının elinden tutarak bazı ürünleri sergileyen Altıntop, sergiledikleri profesyonel performans nedeniyle kızlarını öperek kutladı.

İzleyenlerden büyük ilgi gören Tuğba Altıntop ve kızları uzun süre alkışlandı.

Kızlarıyla birlikte ilk kez Bursa'da podyuma çıktığının altını çizen Tuğba Altıntop, "Kızlarımla birlikte podyuma çıkmak Bursa'ya has bir durum oldu. Bursa'ya değdi bence, Bursa'da olması ayrı bir şereftir diye düşünüyorum, hoş oldu." dedi.

Kızlarının önce kendi mesleklerini edinmelerini isteyen Altıntop, "Onlar öncelikle kendi asıl mesleklerini altın bilezik gibi bileklerine taksınlar, sonra ekstra olarak bu iş olabilir ama önce kendilerini gerçek birer meslek edinmeliler." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir