15 Mayıs 2026
Altın 6751.48
BIST 14644.7
Dolar 45.5401
Euro 53.111
Sterlin 60.4151
Ankara 11°C

Çaykur, Ödemelerde Afetzedelere Öncelik Verecek

Çaykur, Ödemelerde Afetzedelere Öncelik Verecek
ÇAYKUR, Temmuz ayı yaş çay bedelleri ödemelerinde Rize'deki sel ve heyelanlardan etkilenen afetzedelere öncelik veriyor.Konuyl

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, "26 Ağustos 2010 Perşembe günü bölgemizde yaşanan şiddetli yağışların neticesinde birçok can kaybı ve maddi zararlar meydana gelmişti. Bu elim hadisenin neticesinde devletimizin ilgili taraflarınca bu yaralar sarılmaya çalışılmış, yaşanan bu süreç içerisinde ÇAYKUR da sosyal sorumluluğu gereği anılan bölge müstahsillerinin ve çalışanlarının menfaatleri için çalışmalar başlatmıştı." dedi.

Haziran ayındaki ödemelerde olduğu gibi temmuz ayı yaş çay bedellerinin üreticiye ödenmesinde de afetzedelere öncülük vereceklerini ifade eden Yüce, "Tamamlanan bordro çalışmalarının ardından Gündoğdu ve Veliköy Çay Fabrikaları müstahsillerimizin Temmuz ayı yaş çay ürün bedelleri ödemelerine 5 Ekim günü itibariyle başlanacaktır. Ayrıca ÇAYKUR olarak devam eden düzenli ödeme planlamamız doğrultusunda diğer müstahsillerimizin temmuz ayı ürün bedelleri ödemelerine ise 18 Ekim tarihinden itibaren başlanılacaktır." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir