Altın 5589.16
BIST 10565.74
Dolar 42.321
Euro 49.2425
Sterlin 55.7197
Ankara 10°C

Cevahir Hotel İstanbul Asia Açıldı

Cevahir Hotel İstanbul Asia Açıldı
Cevahir Holding tarafından İstanbul Maltepe’de inşa edilen Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışı, üç bakanın katıldığı törenle açıldı!

Cevahir Holding tarafından İstanbul Maltepe’de inşa edilen Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışı, üç bakanın katıldığı törenle açıldı. Törende konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye'nin böyle tesislere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Maltepe'de yapımı tamamlanan Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılış törenine; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda davetli katıldı..

Açılışta konuşan Bakan Bağış, "İhracatı artırmamız lazım. Almanya’nın bugünkü ihracatı bizim ihracatın 2023 rakamının 3 katı oldu. Bunun için yabancı yatırımcıları, yabancı eğitimcileri, siyasileri konaklayabilecekleri tesisiler lazımdı. Bu gün buranın açılışıyla yeni bir tesise kavuştuk. Mısıra 12 milyon turist gelir. Sadece İstanbul’a gelenler kadar turist gidiyor. Neden bu kadar az dedim. Rehberimiz ‘Buraya gelen bir daha gelmez ondan’ dedi. Ham dolsun Türkiye’ye bir gelen bir daha geliyor. Böyle tesislerimiz oldukça, güler yüzlü, konuksever çalışanlarımız oldukça Türkiye’nin önü çok açık. Türkiye farklı bir noktaya gidiyor." dedi.

Konuşmaların ardından otelin açılış kurdelasını üç bakan kesti. Açılıştan sonra bakanlar ve davetliler, oteli gezdi. CİHAN

Cevahir Hotel İstanbul Asia açıldı

Cevahir Hotel İstanbul Asia açıldı

Cevahir Hotel İstanbul Asia açıldı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir