16 Mayıs 2026
Altın 6644.08
BIST 14367.6
Dolar 45.438
Euro 52.7148
Sterlin 60.484
Ankara 11°C

Ceviz Büyüklüğündeki Dolu

Ceviz Büyüklüğündeki Dolu
Balıkesir Edremit ilçesinde iki gündür devam eden sağanak yağmur, öğleden sonra yerini doluya bıraktı.

Balıkesir Edremit ilçesinde iki gündür devam eden sağanak yağmur, öğleden sonra yerini doluya bıraktı. Yaklaşık beş dakika yağan ceviz büyüklüğündeki dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Akşam saatlerinde ceviz büyüklüğünde yağan dolu hayatı olumsuz etkiledi. Trafikte sürücüler sığınacak yer ararken, kimileri ise araçlarının camları kırılmasın diye elleriyle destek olmaya çalıştı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu karşısında vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yağmur ve dolu sonucu bazı yerlerde ufak çaplı su baskınları yaşandı. Özellikle 75 .Yıl İlköğretim Okulu, Kipa önü ve Faruk Serpil Parkı yağmur sularına teslim oldu.

Aşırı yağışlar nedeniyle çeşitli kazalar meydana geldi. Jandarma ve polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemi alırken, iş makineleri ile tıkanan dere ağzı temizlendi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir